Aktuella konserter

MARKEN BLIR GRÖN IGEN!


Den här våren och försommaren har det varit full fart. Vi har haft en konsert i slutet av april och vi började öva inför höstens konserter.

I september är det dags för konserten "Marken blir grön igen". Då vi bjuder upp till ett varierat program med många glada tongångar och hög igenkänningsfaktor.


I november får vi åter igen vara med och göra en hyllningskonsert med Meat Loaf och Steinmans musik på Gävle Teater.


Välkomna!

MARKEN BLIR GRÖN IGEN


Välkomna till konsert med Forsbacka kammarkör!


Denna gång bjuder vi upp till både tango och polka, varvar Beatles med Ted Gärdestad, ger oss ut i de norska skogarna och på böljor blå, samt ger oss hän i ösiga ABBA-låtar!


Kort sagt utlovas ett varierat program med många glada tongångar och hög igenkänningsfaktor.


Datum: Söndag 8 sept, kl 16

Plats: Kulturcentrum, Köpmangatan 7, Sandviken

Välkommna!


Klicka här för att köpa biljetter


ENDURING THE HELLFIRE


Enduring The Hellfire! Den nya rockshowen som The Army Of The Night - The Swedish Jim Steinman and Meat Loaf Tribute sätter upp!

I denna show kommer skivan Bat Out Of Hell 2: Back Into Hell spelas i sin helhet tillsammans med andra kända låtar som skrevs och producerades av Jim Steinman under 80- och 90-talet.

I täten står Joakim Starrin som tillsammans med sitt band, Forsbacka kammarkör och gäster kommer framföra den episka musiken från albumet som blev rockhistoriens största comeback. En historia om att falla ner i den djupaste avgrunden, överleva och komma tillbaka starkare än någonsin och nå den absoluta toppen.


Rock' n 'roll, mäktiga ballader, scener, dramatiska tal och extra allt som ska ingå i en hyllningsshow till Jim Steinmans legendariska musik.


Varmt välkomna till den episka fortsättning av Bat Out Of Hell trilogin med The Army Of The Night - The Swedish Jim Steinman And Meat Loaf Tribute.


Datum: Söndag 17 november kl 19

Plats: Gävle Teater


Klicka här för att köpa biljetter